WELKOM BIJ DUIVELS PATERKE
& BIJHUIS LATRAPPE

Welkom

Brasserie - Hotel" Duivels Paterke" heeft vijf kamers en een "Bijhuis LaTrappe"in de Gentsesteenweg 34, op 3 minuten stappen van het hotel.
De kamers hebben elk een Trappistennaam gekregen: Orval, Achel, Chimay, Rochefort en Westmalle en in het "Bijhuis LaTrappe" : Blond, Tripel, Quadrupel en Dubbel. Overnachten in ons hotel wordt dus een belevenis!

Alle kamers hebben gratis WiFi en op de gang is een gratis koffie- of thé-bar en een honesty-bar. 
De Orval kamer is uitgerust met een luxueus bubbelbad en aparte inloopdouche, ideaal om te relaxen. De andere kamers hebben een inloopdouche. Het continental ontbijt wordt geserveerd in de Brasserie voor hotelgasten en niet hotelgasten. De gasten van de LaTrappe kamers kunnen komen ontbijten in het hotel voor de prijs van € 15,00/persoon.

Dit fietsvriendelijke hotel beschikt over een eigen afgesloten fietsenstalling. Renners kunnen hun fietsen afspuiten en de fietskleding wordt gratis gewassen.

Ligging : Het Begijnhof en het Belfort liggen beide op 10 minuten stappen van het Duivels Paterke. Kortrijk Xpo ligt op 3 km afstand of 10 minuten met de auto.

De brasserie is open enkel voor kleine groepen van min 8p tot max.40p. Als zythologe is het een passie van de chef om met bier te koken.Vraag naar onze menu's of ga naar de link brasserie.