WELKOM BIJ DUIVELS PATERKE
& BIJHUIS LATRAPPE

Welkom

Brasserie - Hotel" Duivels Paterke" heeft vijf kamers en een "Bijhuis LaTrappe"in de Gentsesteenweg 34, op 3 minuten stappen van het hotel.
De kamers hebben elk een Trappistennaam gekregen: Orval, Achel, Chimay, Rochefort en Westmalle en in het "Bijhuis LaTrappe" : Blond, Tripel, Quadrupel en Dubbel. Overnachten in ons hotel wordt dus een belevenis!

Alle kamers hebben gratis WiFi en op de gang is een gratis koffie- of thé-bar. 
De Orval kamer is uitgerust met een luxueus bubbelbad en aparte inloopdouche, ideaal om te relaxen. De andere kamers hebben een inloopdouche. Het continental ontbijt wordt geserveerd in de Brasserie voor hotelgasten en niet hotelgasten. De gasten van de LaTrappe kamers kunnen komen ontbijten in het hotel voor de prijs van 12€50/persoon. Elke dag kunt u reserveren voor het diner vanaf €25,00/p , voorgerechtje en hoofdgerecht. Enkel op reservatie.In de brasserie staat de Belgische biercultuur centraal. Het is dan ook een passie van de chef om met bier te koken.We zijn reeds 13 maal op rij "Ambassadeur van Orval" en hebben reeds 6 maal op rij het "Ambassadeurschap van LaTrappe"

Het Begijnhof en het Belfort liggen beide op 1,5 km van het Duivels Paterke. Kortrijk Xpo ligt op 3 km afstand. Dit fietsvriendelijke hotel beschikt over een eigen fietsenstalling.